Blogg

Legge til zoom funksjon i Outlook

Jeg fikk inn en kunde som oppgraderte til en 4K skjerm. Kunden bruker Windows 7 og Office 2010. Dette gjør at skalering fungerer relativt dårlig, så alt ble veldig smått på den nye skjermen.

read more

WPA2 “KRACK” på Wi-Fi enheter

“Krack” som det populært har blitt kalt ikke så alvorlig som først antatt. Verdens nyhetshus skrev i går (Mandag 16.10.2016) om det som så ut til å være tidenes sikkerhetshull i Wi-Fi enheter, da med hovedfokus på trådløse routere. Det viser seg å ikke stemme.

read more

Holde orden på arbeidstid

Det å vite hvor mye tid en bruker på enkelte ting, kan være en slitsom affære å huske uten å skrive det ned, men visste du at de finnes apper som kan hjelpe deg med akkurat dette?

Jeg har lagt min elsk på systemet Toggl. Her får du en mobil app, som synkroniserer opp til din konto på nettsiden til Toggl, og det tar omtrent 2-5 sek å starte denne.

read more

Virtualisering

Virtualisering kan være en god måte å teste programvare eller operativsystem på. Fordelen med å virtualisere er at du kan prøve ut f.eks. Linux på Windows installasjonen din før du da eventuelt bytter ut denne. Det eneste du trenger er programvare som benytter seg av virtualiseringsteknologi som gjerne er i…

read more

Anti-Malware

Malware er fellesbetegnelsen på alt som er skadevare. Virus havner under denne kategorien, sammen med Spyware, Trojaner, Rootkit, Ramsomware og Ormer.

read more

Ccleaner – En ryddigere hverdag

Ccleaner er et program som fjerner midlertidige filer som har blitt etterlatt på maskinen din mens du har vært på Internett. Dette er filer som er kjekke å ha i det øyeblikket du er på siden, eller skal tilbake til nettsiden like etter, men disse vil bli utdatert etter svært…

read more

Tips og triks

Vi ønsker på denne bloggen å opplyse om forskjellige tips og triks som kan gjøre hverdagen litt enklere for folk flest. Dette kan være alt fra geniale gratisprogrammer, guider og generelle tips.

read more