Ccleaner er et program som fjerner midlertidige filer som har blitt etterlatt på maskinen din mens du har vært på Internett. Dette er filer som er kjekke å ha i det øyeblikket du er på siden, eller skal tilbake til nettsiden like etter, men disse vil bli utdatert etter svært kort tid. Det vil si at maskinen din samler på gammel morro, og det er her Ccleaner kommer inn.Programmet går igjennom og fjerner filer fra “Temporary Internet Files”, “Temp” mapper og andre filer som bare ligger og tar opp plass.

Se igjennom hva som fjernes før du trykker på “kjør”. Programmet fjerner også (som standard) referanser til siste brukte filer (Windows, Word, Excel, Adobe osv.), historikk til nettleser og andre referanser som du ellers kan ha nytte av. Husk da å huke bort disse, om du ønsker å beholde disse.

Last ned og rens maskinen din, så får du en litt ryddigere hverdag.